Grafisch ontwerp

Grafisch Ontwerp

Een goede uitstraling, niet geheel onbelangrijk
In de externe communicatie van uw bedrijf is een huisstijl die naadloos aansluit bij uw bedrijfsprofiel van grote waarde. Mensen zijn visueel ingesteld en worden daardoor ook snel beïnvloed. Met een slecht vormgegeven website is het immers moeilijk een kwalitatief en duurzaam product te verkopen.
Het is daarom erg belangrijk dat uw huisstijl goed uitstraalt waar u als bedrijf of persoon voor staat.

grafisch designCreatief en vernieuwend
Gc webcare is altijd op zoek naar een combinatie van creativiteit, originaliteit en herkenbaarheid. Hierin zien wij het als een uitdaging altijd weer vernieuwend te zijn. We gaan op zoek naar punten waarin u zich onderscheidt van uw concurrenten en proberen die op een creatieve manier te verwerken in het eindproduct.

Website ontwerp
Het grafisch ontwerp van websites zorgt voor de eerste indruk die de bezoeker van uw bedrijf krijgt. Uw online visitekaartje! Daarnaast is het van belang dat de indeling van de website logisch is voor de bezoeker. Een goed gevonden en gebruiksvriendelijke website levert u meer op! Meer over webdesign.

Huisstijl ontwerp
Uw bedrijfsconcept omgezet naar een sterke huisstijl. Logo’s, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, complimentcards, cadeaubonnen, etc. Wij geven u ook graag advies, bij de keuze van uw communicatiemiddelen. Uw huisstijl is bij ons in goede handen. Wij verzorgen de grafische communicatie met derden en zorgen dat u overal dezelfde uitstraling heeft.

Meer uitstralen?
U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van een professionele identiteit in de vorm van een website, huisstijl, visitekaartjes, logo, briefpapier, reclamemateriaal, advertenties, banners, etc… Neem voor een creatief gesprek eens contact met ons op.