Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria

Omdat we met enige regelmaat op het mooie eiland verblijven, hebben we daar ook een aardige klantenkring opgebouwd.
We zorgen ervoor dat u zowel in Nederland goed gevonden wordt en ook op het eiland zelf.
U krijgt ook een vermelding op http://www.gc-info.eu
Wilt u ook gebruik maken van onze diensten, neem dan gerust contact op .

Op dit moment loopt er een advertentiecampagne met Gc-webcare.nl op

hollandfm.es

hollandfm.es1

Gran Canaria

 

Welkom bij Gc-WebCare, uw full-service partner op het gebied van webdesign, grafisch design en reclame-uitingen. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Gc-WebCare maakt unieke custom design websites en reclame-uitingen. Naast een onderscheidend design focussen wij ons met name op functionaliteit, toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Wij spelen in op de trends van morgen, daarmee bent u gegarandeerd van een dynamische up-to-date website welke optimaal vindbaar is via de diverse zoekmachines. Een goede website dient de identiteit van uw organisatie in een oogopslag uit te drukken en stelt u in staat om informatie effectief en efficiënt naar uw klanten en prospectus te communiceren.

 

Gc-WebCare ondersteunt in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en onderscheidende (online) identiteit. Wij bieden de internet totaaloplossing voor ondernemingen en instanties.

 

Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden? Ligt de IT strategie in lijn met de bedrijfsstrategie? Een concrete, onderscheidende bedrijfsstrategie is de optimale basis voor een succesvolle website en conversies via de site. Op welke manieren kan een nieuwe website, of optimalisatie van uw huidige website bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen? Wij kunnen hier met u over sparren en desgewenst het complete traject van strategie tot implementatie binnen de website verzorgen.

Neem contact op