Slide background RESPONSIVE WEBDESIGNUw site passend op elk beeldscherm‎
Slide backgroundSeo vriendelijk webdesignSocial mediaZoekmachine optimalisatieqode interactiveOnline marketinglogo & huisstijl ontwerpqode interactive
Waarom responsive webdesign?

In het huidige digitale tijdperk worden mensen steeds mobieler en wordt op steeds meer manieren van internet gebruikgemaakt. Daarom worden er continu toepassingen bedacht en ontwikkeld om mobiel internet voor al deze afzonderlijke internetgebruikers mogelijk te maken. Een van de ontwikkelingen om de website bezoeker te bedienen is een responsive website. Gc-webcare heeft de expertise in huis om van uw website een aantrekkelijke responsive site te maken. Een responsive website is een website die zó is ontworpen dat de site zich aanpast aan het apparaat dat een specifieke internetter gebruikt. Uw website wordt zo voor elke bezoeker juist weergegeven. Bezoekers zullen daarom langer op uw site blijven hangen, wat u intensiever internetverkeer en meer klanten oplevert.

HTC-GC1

Optimale weergave op elke computer

Anders dus dan het geschikt maken van een website om die zo goed mogelijk weer te geven op een klein beeldscherm, is een responsive website op zowel een traditionele computer als een smartphone altijd optimaal te bekijken en te gebruiken. Daarmee is het responsive design een uitstekend middel om alle mogelijke bezoekers van uw website van dienst te zijn. Het ervaren team van Gc-webcare heeft al voor vele ondernemingen en instellingen een responsive website ontwikkeld en doet dit ook voor u met alle plezier. Wij bezorgen u een website op maat die voor een groot aantal doelgroepen beschikbaar en altijd toegankelijk is. Met een responsive website van Gc-webcare loopt u dus nooit meer het risico dat potentiële klanten besluiten uit te wijken naar de website van de concurrent.

samsung1680

Smartphone

De smartphone heeft de laptop verdrongen als apparaat voor mobiel internet. Vooral veel jongeren gebruiken de smartphone vrijwel dagelijks om onderweg online te gaan. In Nederland ligt het gebruik van mobiel internet ruim boven het gemiddelde in de EU.Het gebruik van internet is voor veel mensen niet beperkt tot thuis of op het werk: zes op de tien internetgebruikers ging in 2012 ook onderweg online. Dat doen ze tegenwoordig vooral op de smartphone. Tot 2010 gebruikte men daarvoor vaker een laptop dan een smartphone. De tablet computer, die voor het eerst werd gemeten in 2012, werd door bijna 20 procent van de mobiele internetters gebruikt.

Mobiel online:

Laptop

34%

Tablets

19%

Mobiel

47%

Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek @2012