Seo & Sea

SEO & SEA

Het succes van uw website valt of staat met de vindbaarheid van uw website. Hoe mooi uw website ook is, zonder gevonden te worden zal niet het maximale rendement uit de website behaald worden.

U wilt gaan profiteren van internet en dan met name Google? Google is namelijk goed voor 94% van alle zoekopdrachten in de Benelux.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces waarbij uw positie in de onbetaalde (organische) zoekresultaten van zoekmachines verbeterd wordt. De zoekresultaten zijn niet beïnvloedbaar door geld zoals bij search engine advertising (SEA).

Door de website zoekmachine geoptimaliseerd te bouwen wordt deze goed gevonden in de zoekmachines en krijgt u potentiële klanten op uw website. Wij kijken naar de zoekopdrachten die gedaan worden in Google die betrekking hebben op uw diensten en producten en richten de website hierop in.

Wat is Google Adwords(SEA) = zoekmachine adverteren?
Steeds meer ondernemers ontdekken de prachtige mogelijkheden van deze zoekmachine. Bij Google kunt u namelijk al vanaf 1 eurocent adverteren.
Dit advertentieprogramma heet Google Adwords. Het is heel eenvoudig. U geeft een aantal trefwoorden op waar u graag op gevonden wilt worden. Wanneer iemand dan zoekt op deze woorden wordt uw advertentie vertoond.

Zelfde advertentie mogelijkheden zijn aanwezig bij Facebook, LinkedIn en Marktplaats. Ook deze advertenties zijn door Base media in te richten en te onderhouden.

Het grote voordeel van dergelijke CPC advertenties is dat u alleen betaalt wanneer iemand op uw advertentie klikt. U betaalt dus alleen voor het aantal bezoekers op uw website!

Lees ook Seo teksten

seo