Slide background RESPONSIVE WEBDESIGNUw site passend op elk beeldscherm‎
Slide backgroundSeo vriendelijk webdesignSocial mediaZoekmachine optimalisatieqode interactiveOnline marketinglogo & huisstijl ontwerpqode interactive
WordPress website ontwikkeling

Globe Icon: WordPressWij houden van WordPress. Waarom? Omdat het een fantastisch, krachtig, open-source content management systeem (CMS) is. Het is een CMS met ongekend veel mogelijkheden .

WordPress is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daardoor kan je zelf eenvoudig en snel de inhoud van je website bewerken, pagina’s toevoegen en nieuwsberichten publiceren. Niet voor niets is WordPress het meest gebruikte open-source CMS ter wereld! Wij zetten WordPress daarom keer op keer in voor (bijna) al onze projecten.

Responsive webdesign

samsung Meer en meer mensen browsen via mobiele platforms zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons of tablet. Het kan dan ook voor u van belang zijn dat uw website goed toont in alle schermgroottes. Wij kunnen uw website zodanig maken dat deze zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker

SEO & SEA

Het succes van uw website valt of staat met de vindbaarheid van uw website. Hoe mooi uw website ook is,seo zonder gevonden te worden zal niet het maximale rendement uit de website behaald worden.

U wilt gaan profiteren van internet en dan met name Google? Google is namelijk goed voor 94% van alle zoekopdrachten in de Benelux.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces waarbij uw positie in de onbetaalde (organische) zoekresultaten van zoekmachines verbeterd wordt. De zoekresultaten zijn niet beïnvloedbaar door geld zoals bij search engine advertising (SEA).

Grafisch ontwerp

Unlimited-Colors-300x205De beste manier om een imago of een communicatieplan over te brengen op de doelgroep is door middel van juist grafisch ontwerp Dat is immers wat de doelgroep te zien krijgt, alle visuele aspecten van de verschillende media. Wij verzorgen uw complete uitstraling en zorgen er voor dat u overal uniform over komt.

klimaatneutrale hosting

Gc-webcare is zich zeer bewust van het klimaat. Het milieu is het gesprek van de dag en het is dan ook belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Veel Serverruimte-300x210datacenters hebben veel kooldioxide-uitstoot en daarom hebben wij bewust gekozen voor het datacenters die ook aan het klimaat denken. Onze datacenters kijken bewust naar het milieu en houden hier met allerlei zaken rekening mee. Zo wordt er gebruik gemaakt van het Cold Corridor-principe. Dit principe houdt in dat de temperaturen in de racks beter op pijl wordt gehouden. Dit heeft als gevolg dat er minder stroom zal worden verbruikt door de servers.