Slide backgroundResponsive webshopSnel en betaalbaar

Seo vriendelijk

qode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactiveqode interactive
Magento

Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor e-commerce ondernemers, althans, dat vinden wij en 66% van de wereldwijde markt. Het biedt verschillende pakketten, een gratis (meestgebruikte) community editie, de betaalde Enterprise editie en het GO pakket (maandelijkse afdracht). Er zijn genoeg alternatieven, alleen geen enkele is zo ontzettend groot, en het is ook open source e-commerce software. Dit maakt het zo dat er een enorme achterban is die gratis of (verhoudingsgewijs) goedkope extensies ontwikkeld.

Wat dus resulteert in dat alles wat veel gebruikt of gewenst is, al een keer is ontwikkeld. Het hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Er zijn ook duizenden zogenaamde templates beschikbaar, ontwerpen die al gemaakt zijn. Hierdoor is er dus de mogelijkheid om voordelig een ontwerp aan te kopen, deze aan te (laten) passen en voor weinig een relatief unieke webshop te hebben.

Naast de grote hoeveelheid aan extensies, geeft het ook nog eens ontzettend veel vrijheid. Dit resulteert in ongelimiteerde mogelijkheden in de ontwikkeling en de uiteindelijke webshop. Of u nu een eigen webshop laat maken helemaal custum made, of u gebruikt een bestaand template welke aangepast wordt, Magento wordt al heel snel uw eigen webshop.

Het mooie is, er zijn ook al duizenden systemen gekoppeld aan Magento, de kans is zeer groot dat er al een koppeling bestaat met uw andere software systemen. En als deze er niet is, dan ontwikkelen we er een.

Wij bieden de volgende Magento webshop oplossingen;

  • Magento webshop ontwikkeling
  • Magento template ontwerp en implementatie
  • Magento webshop optimalisatie
  • Magento koppelingen ontwikkeling en implementatie
  • Magento webshop marketing
  • Magento support
  • Magento responsive en mobile oplossingen

logo_magento_large