Blog

WordPress 3.7

Nieuw in WordPress 3.7

  • Automatische updates. Vanaf de eerste beta versie van WordPress 3.7 kun je WordPress automatisch laten bijwerken. Ideaal voor kleine (veiligheids) patches, maar voor grotere updates zoGlobe Icon: WordPressu ik dat persoonlijk niet willen. Nu heb ik ook begrepen dat een grotere versie-update, zoals 3.7 naar 3.8, niet automatisch doorgevoerd zal worden.
  • De password checker (tbv zwak of sterk wachtwoord) is verbeterd. Natuurlijk is het belangrijk om een goed wachtwoord te kiezen. De nieuwe functie helpt je daarbij beter dan voorheen
  • De WordPress zoekfunctie was altijd op z’n zachtst gezegd een matig onderdeel. Resultaten werden namelijk altijd op volgorde van datum getoond. En niet op volgorde van relevantie. Juist dat punt is nu aangepakt. De meest relevante resultaten staan nu dus bovenaan. Nog niet perfect, maar al veel beter!
  • Voor ontwikkelaars is er een wijziging in de WP_query beschikbaar, waarmee het mogelijk wordt om berichten op basis van datum te selecteren. Lijkt erg simpel, maar het was altijd nogal een gedoe om dat te doen.

Sorry, the comment form is closed at this time.